SORU=MERHABA HİLARY BİZE BİRAZ SON FİLMİN MATERİAL GİRL'DEN BAKSEDERMİSİN?KARDEŞİN HAYLİE İLE ÇALIŞMAK NASILDI?
Ah onunla çalışmak çok eğlenceli! o benim en yakın arkadaşım ,ayrıca çok komik biri film çok büyük paralara konup sonrada büyük bir skandalla hepsini kaybeden iki kızın öyküsünü anlatıyor.Fimin prodüktörlüğünü Madonna'nın şirketi üstlendi.
SORU=PEKİ MADONNA İLE SETTE TAKILMA ŞANSINIZ OLUYORMU?
Hayır mağlesef o sete gelmiyordu.Ama haylie ile ''Material Girl'' şarkısının yeni versiyonunu yapmamıza izin verdi .Bu gerçekten harika bir şey.
SORU=BU ARADA İNTERNETTE DOLAŞAN LİNDSAY ARABASINI ÇARPTIĞINDA ORDA OLDUĞUN VE KAMERALAR GELMEDEN KAÇTIĞIN SÖYLENTİSİNE NEDİYORSUN?
Hahaha!İnsanların internette uydurduğu şeyler gerçekten inanılmaz!Böyle bişey olması için bir klonum olması lazım.Çünkü o sırada Avrupa'daydım
SORU=HAKKINDA ÇIKAN EN ÇILGIN DEDİKODU NEYDİ?
Çok içip yaptırdığım silikonları herkese gösterdiğim,ya da Haylie ile tost yapmaya çalışırken bütün evi yaktığım olabilir:)
SORU=SON BİRKAÇ SORU DAHA...SENİN BİR SANAT AŞIĞI OLDUĞUNU DUYDUK.RESİM ÇİZİYORMUŞSUN?
Yavaş yavaş ilerliyorum şimdilik.Resim çizmek kişiliğime uyuyor.Bazen odama kapanıp çizmeyi seviyorum.
SORU=SANA JUİCY ADINI TAKTIKLARINI DUYDUK DOĞRU MU?
Hahaha evet:)Küçüklüğümüzde ailemiz Haylie ile bana komik isimler takmaya çok meraklıydı.Onunki''Yummy''ve ''Mr.Bugs'' benimkide ''Juicy''ve''Yaratık''
SORU=YARATIK MI?
Evet:) Akıllarından ne geçiyordu bilmiyorum!
TEŞEKKÜRLER HİLARY SENİNLE KONUŞMAK HARİKAYDI
Ben teşekkür ederim çok eğlenceliydi:)
HILARY YE MEKTUP YAZMAK İSTERSENIZ BURDA ADRESI